mandag den 15. marts 2010

Nyt betting system!!!

Hej igen...

Jeg går jo en hel del op i fodbold og derfor spiller jeg da også en del oddset eller better om man vil. Jeg har fundet frem til et betting system som gerne skulle garantere at du altid vinder. Det fungerer på denne måde. Du vælger 2 sikre kampe ud, som til sammen giver et odds på minimum 2,00 og max lad os sige 2,50 for at holde det til en sikker kupon. Det vil sige at det faktisk er 2 temmelig store farvoritter du spiller på, så der skulle gerne være meget store chancer for at den går hjem.

Lad os for at holde dette regnestykke simpelt sige at du har fundet 2 kampe der give præcis odds 2 så spiller du for f.eks 50,- på den. Går den hjem vinder du 2x50=100-indskud 50= samlet gevinst er 50,- Hvis du vinder gør du det samme dagen efter.
Lad os så antage at din kupon ikke gik hjem, så skal du dagen efter lave et indskud på det dobbelte. Lad os sige at din kupon igen(for at holdet regnestykket simpelt) giver præcis 2. Så spiller du for 100,- Går den så hjem vinder du 2x100=200-indskud 100-indskud fra dagen før 50= overskud 50,- Hvis du havde tabt igen er det bare at doble indskuddet igen. Alt over odds 2 giver bare lidt ekstra i kassen, men husk hold det sikkert og til minimum odds 2. Så snart du vinder på en kupon går du dagen efter tilbage til din første indskudssats i dette tilfælde 50 og starter for fra.

Hus endelig ikke at blive grådig og gå efter et for stort odds, her vinder man efter mange bække små princippet.

Skriv endelig hvis i har spørgsmål og jeg skal prøve at hjælpe...

Her er lige et link til et andet betting system som også med rette kan prøves...

Click Here!

Husk nu, leave a comment!!!

Held og lykke til jer...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar