søndag den 14. marts 2010

Derby sejr til FC Købehavn og 3 point foran

Her til aften tog FC København i mod Brøndby i Parken. En kamp, hvor FCK med en sejr kunne bringe sig foran med 3 point, da OB noget uventet kun fik uafgjort i lørdagens kamp. Efter en målløs første halvleg skulle der og en dødbold til, for at få gang i scoringen i anden halvleg. Vingaard tog et frispark fra kanten af feltet og krøllede elegant og effiktivt bolden helt op i hjørnet. det fik Brøndby længere frem på banen og det resulterede i, at Kvist noget heldigt kunne score til 2-0 i de døende minutter på en bold der blev rettet kraftigt af. Denne kamp var endnu et vidne på, at der stadig er en del at arbejde på for Brøndby, hvis de vil spille med, hvor det er rigtig sjovt, for sejren til FCK var fortjent.